Jégbor 2018
5 022Ft
BIO minősítésű bor. A csúcsmodern technológia segítségével a szőlő feldolgozása -3°C -on történt, ennek köszönhetően egy kiemelkedő minőségű bor került a palackba, melynek illata, mint a friss szőlőlé, viszont komplexitása büszkén öregbíti a tokaji borok hírnevét. Az összes fő szőlőfajtát felhasználtuk és ezzel a kombinációval egy olyan kiemelkedő struktúrájú bort sikerült készíteni, amely tökéletesen megmutatja, hogy mire is képes a tokaji borvidék mindenféle adalékanyag hozzáadása nélkül.
Dűlő: Rány
Alkohol: 12,4%
Sav: 5,77 g/l
Cukormentes extract: 35,4 g/l
Maradék cukor: 114,8 g/l
Szőlőfajták: 33% Sárgamuskotály, 33% Furmint, 33% Hárslevelű
Fermentáció: 100% – Alacsony hőmérsékleten indított tartályos erjesztés
Érlelés: 100% – Első töltésű 220l űrtartalmú Szerednyei hordók – 12hónap
Palackos érlelés: 1év
Kiszerelés: 0,375l
Berliner Wine Trophy 2021- GRAND GOLD
Asia Wine Trophy 2022 – GOLD